Amak Calafell
Amak Calafell
RESUM
Ubicació
QUALITATS
 • Logo Facebook Facebook
 • Logo Linkedin LinkedIn
 • Logo Whatsapp Whatsapp

pisos d'obra nova Amak Calafell

Amak Calafell

Calle Molí del Blanquet con calle Pedagoga Marta Mata, 43820, Segur de Calafell, Tarragona
Amak Calafell
RESUM
Ubicació
QUALITATS
Amak Calafell

 • Logo Facebook
  Facebook
 • Logo Linkedin
  LinkedIn
 • Logo Whatsapp
  Whatsapp
Resumen
Ubicacion
Calidades
Proyecto Amak Calafell imagen 1
Obres iniciades
des de
166.000 € +IVA
83 habitatges plurifamiliars de 2, 3 i 4 dormitoris
83 habitatges plurifamiliars de 2, 3 i 4 dormitoris
Piscina
Traster
Terrassa
Gastroteca
Energia Solar
Pàrquing
Baix amb jardí
Àtic
Categoria
Pis
Disponibilitat

También te puede interesar:

En comercialització
Pis
Amak Calafell
Calafell, Tarragona
Caracteristica-tipo
Pis
DES DE
170.000 € +IVA
PROMOU
Logo arqura
DES DE
196.000 € +IVA
PROMOU
Logo arqura
306.000 € +IVA
PROMOU
Logo arqura
En coche
A pie
Tancar
Punts d'interès
Aelca icono localización hipermercado Supermercados
Aelca icono localización metro Metro
Aelca icono localización colegio Colegios
Aelca icono localización comisaria Policía
Aelca icono localización farmacia Farmacias
Aelca icono localización parque Parques
Aelca icono localización instalaciones deportivas Instalaciones deportivas
Aelca icono localización gasolinera Gasolineras
Aelca icono localización autobuses Parada autobuses
Aelca icono localización banco Bancos
Aelca icono localización correos Correos
Aelca icono localización centro de salud Centros de salud
Aelca icono localización veterinario Veterinarios
Amak Calafell
Cambiar ruta
En coche
A pie
Amak Calafell està situada en el centre de Calafell, davant de les ruïnes romanes del Vilarenc, on passat i futur es troben per la ubicació clau respecte a la platja, a tan sols 10 minuts de la promoció, a més de disposar de tots els serveis essencials, com a zones comercials, supermercats, centres educatius i sanitaris, instal·lacions esportives i grans zones verdes com el Parc de la Sínia, perfecte per a passejar o practicar esport a l'aire lliure, a més de tenir habilitada una zona infantil per al gaudi dels més petits de la casa. Gaudeix d'una bona comunicació tant en transport públic, amb les línies L-2 i L-3 d'autobusos i l'estació de tren a dos carrers de la promoció, així com en transport privat, amb la via C-31 a 1 minut, facilitant la mobilitat al llarg de la zona.Fonamentació i Estructura
Estructura de pilars, jàsseres i forjats de formigó armat, segons normativa.
Façanes
Tancament de façana a base de fàbrica de maó amb esquerdejat i pintura a l'exterior combinat amb altres materials segons disseny de projecte, amb aïllament tèrmic i trasdosado amb tabiquería de guix laminat.
Coberta i Impermeabilitzacions
Coberta plana invertida a base de morter de regularització de pendents, làmina d'impermeabilització, aïllament tèrmic i acabat amb grava. Coberta transitable acabada amb paviment de gres antilliscant per a exteriors
Divisions Interiors
Divisions interiors d'habitatge formades per panells prefabricats de placa de guix laminat amb aïllament tèrmic-acústic interior. Separació entre habitatges i entre habitatge amb zones comunes formada per fàbrica de maó ceràmic, trasdosado amb panell prefabricat de placa guix laminat amb aïllament tèrmic-acústic interior, pintat o enrajolat segons zones.
Carpintería Interior
Porta blindada en accés a habitatge, acabada en fusta lacada de color blanc, ferratges de seguretat cromats, tirador exterior i espiell òptic. Portes de pas lacades en color blanc, ferratges cromats. Batents o corredisses segons projecte. Vidrieres a les portes de saló (segons projecte). Armaris modulars (en estades indicades) de fulles lacades en color blanc, amb balda maleter i barra de penjar.
Pintures
Paraments verticals en interior d'habitatges en pintura plàstica llisa color blanc. Paraments horitzontals en interior d'habitatges en pintura plàstica llisa blanca.
Paviments i Revestiment
Paviment laminat flotant a l'interior d'habitatges (saló, dormitoris, vestíbul i passadís), col·locat sobre làmina anti-impacte amb rodapié a joc amb la fusteria de fusta. Paviment ceràmic en cuines i banys. Paviment ceràmic de gres antilliscant per a exteriors en terrasses. Enrajolat ceràmic en banys.
Climatització i Aigua Calenta
Climatització individual va fregir/calor mitjançant bomba de calor. Unitats exteriors en coberta, unitat interior en fals sostre de bany, segons tipologia. Distribució d'aire per conductes en fals sostre. Producció d'aigua calenta sanitària mitjançant un sistema centralitzat ecoeficient de plaques solars, situades en coberta i acumulador elèctric en safareig. Radiador tovalloler en bany principal.
Aparatos Sanitarios y Grifería
Aparells Sanitaris: lavabo i vàter de porcellana vitrificada en color blanc. Dutxa extraplana de resina en bany de dormitori principal, segons tipologia. Banyera de xapa esmaltada color blanc en bany secundari, segons tipologia. Aixeteria monocomandament en banyera i lavabo. Columna termostàtica en dutxa de bany principal. Moble de bany color blanc baix lavabo (en bany principal).
Electricitat i Telecomunicacions
Instal·lació elèctrica d'acord amb Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió. Mecanismes elèctrics de primera qualitat. Instal·lació comunitària de Televisió i Ràdio terrestre (TDT i Ràdio FM), amb preses d'usuari en saló i dormitori principal.. Preinstal·lació comunitària de Televisió per satèl·lit. Instal·lació de xarxa de banda ampla amb distribució interior en l'habitatge amb preses de veu o dades en saló, cuina i dormitoris. Aplicació de superfície en totes les terrasses. Aplicació de superfície, presa elèctrica i presa d'aigua en terrasses planta baixa i àtics, segons tipologia. Videoporter.
Mobiliari i Equipament de Cuina
Cuina moblada, amb mobles alts i baixos amb acabat blanc, tot això segons tipologia i distribució de l'habitatge.. Placa de cocció de material compacte inclòs frontal entre mobles alts i baixos. Equipada amb placa vitroceràmica, campana extractora telescòpica, microones i forn elèctric. Aigüera d'acer inoxidable sota placa de cocció d'un si amb aixeteria monocomandament
Zones Comunes, Urbanització i Varis
Piscina comunitària exterior, en planta baixa, i àrea de solàrium. Ampli espai enjardinat amb zona de jocs infantils. Sala gastroteca. Portals solats amb pedra natural o gres porcelánico, amb pelut encastat. Vestíbuls d'ascensors, distribuïdors d'accés a habitatges i escales sobrerrasante solats amb pedra natural o gres porcelánico. En garatge, ventilació forçada, detecció i control de monòxid de carboni, protecció contra incendis i il·luminació d'emergència, segons normativa. Previsió de potència en soterrani per a càrrega de vehicles elèctrics segons normativa. Paviment de formigó polit en garatges i trasters.
Personalització d'Habitatges
Possibilitat de triar entre diferents terminacions d'enrajolats i solats en banys, i color del paviment general de l'habitatge. Personalització també d'acabats de mobiliari i placa de cocció de cuina. * Amb data límit d'elecció segons calendari obra


Preu Tipus Superficie CCC Dorm. Garatge Estat Plànol
Coneix quines seran les teves despeses
Amb aquesta eina podràs conèixer quins seran els imports aproximats del préstec hipotecari i les despeses de la compravenda. D'aquesta manera, les sorpreses d'última hora es poden evitar.
Import
500.000
500.000
euros
Termini
20
20
AÑOS
Interès
2,5%
2,5%
Anual
* Aquesta eina de càlcul de quotes mensuals d'hipoteca té caràcter exclusivament informatiu. Les quotes resultants han estat calculades utilitzant capitals i tipus d'interès orientatius.
Quota mensual
00,00 €
Preu total
00,00 €
Preu habitatge:
00,00 €
Despeses compravenda:
00,00 €
Interessos hipoteca:
00,00 €
Despeses compravenda
00,00 €
Imposats IVA (10%):
00,00 €
Imposats AJDXCCA:
00,00 €
Notaria:
00,00 €
Registre:
00,00 €
Gestoria:
00,00 €
Visita la nostra oficina a Segur de Calafell

AELCA Segur de Calafell

Aidan Consulting - Passeig Marítim de Sant Joan de Déu, S/N Port, 43882 Segur de Calafell

Pots trucar-nos de dilluns a divendres de 9 a 21 hores.

Más info
Llámanos
Vull més info
Truca'ns