Anera Sant Pere
Anera Sant Pere
RESUM
Ubicació
QUALITATS
PREUS
PLANS
 • Logo Facebook Facebook
 • Logo Linkedin LinkedIn
 • Logo Whatsapp Whatsapp

pisos d'obra nova Anera Sant Pere

Anera Sant Pere

Carrer Roger de Flor cantonada Eugeni d’Ors, 08812, Sant Pere de Ribes, Barcelona
Anera Sant Pere
RESUM
Ubicació
QUALITATS
PREUS
PLANS
Anera Sant Pere

 • Logo Facebook
  Facebook
 • Logo Linkedin
  LinkedIn
 • Logo Whatsapp
  Whatsapp
Resumen
Ubicacion
Calidades
Precios
Planos
Proyecto Anera Sant Pere imagen 1
Llançament
55 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris amb piscina comunitària i zona de jocs infantil.

Habitatges amb diferents tipologies per a adaptar-se a les teves necessitats. Hi ha plantes primeres i àtics amb àmplies terrasses

55 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris amb piscina comunitària i zona de jocs infantil.

Habitatges amb diferents tipologies per a adaptar-se a les teves necessitats. Hi ha plantes primeres i àtics amb àmplies terrasses

Piscina
Plaza de garatge
Parc infantil
Cuina moblada
Cuina equipada
Terrassa
Categoria
Pis
Disponibilitat
55 habitatges
En coche
A pie
Tancar
Punts d'interès
Aelca icono localización hipermercado Supermercados
Aelca icono localización metro Metro
Aelca icono localización colegio Colegios
Aelca icono localización comisaria Policía
Aelca icono localización farmacia Farmacias
Aelca icono localización parque Parques
Aelca icono localización instalaciones deportivas Instalaciones deportivas
Aelca icono localización gasolinera Gasolineras
Aelca icono localización autobuses Parada autobuses
Aelca icono localización banco Bancos
Aelca icono localización correos Correos
Aelca icono localización centro de salud Centros de salud
Aelca icono localización veterinario Veterinarios
Anera Sant Pere
Cambiar ruta
En coche
A pie
Anera Sant Pere gaudeix d'una ubicació exclusiva i privilegiada en la qual no et faltarà de res, ja que es troba just davant del mercat central dels Roquetes, a Sant Pere de Ribes, en una zona residencial amb tots els serveis necessaris per a la vida diària: el mercat, diferents supermercats, farmàcies així com centres educatius, a més de trobés molt prop de la zona comercial Vilanoveta, on trobaràs tot tipus de comerços com Decathlon o Caprabo entre altres. Podràs gaudir del teu temps d'oci gràcies a l'àmplia varietat de bars i restaurants, i si el que prefereixes és relaxar-te, podràs gaudir de fantàstiques zones verdes on passejar o practicar esport. La zona es troba perfectament comunicada tant en transport públic com privat amb Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú i altres poblacions pròximes. Barcelona es troba a poc més de 30 minuts, per la C-32.FONAMENTS I ESTRUCTURA
Estructura de pilars, jàsseres i forjats de formigó armat, segons normativa.
FAÇANES
Tancament de façana a base de fàbrica de maó revestida amb arrebossat i pintura a l'exterior, combinat amb altres materials segons disseny de projecte, amb aïllament tèrmic i extradossat amb plaques de guix laminat.
COBERTA I IMPERMEABILITZACIONS
Coberta plana invertida a base de morter de regularització de pendents, impermeabilització asfàltica, aïllament tèrmic i acabat amb grava. El projecte inclou elements per minimitzar ponts tèrmics entre l'estructura i altres elements constructius, per millorar l'eficiència energètica.
FUSTERIA EXTERIOR
Fusteria de les finestres d'alumini lacat sobre bastiment metàl·lic en forats de façana, amb trencament de pont tèrmic. Obertura oscil·lobatent, corredissa o batent, segons projecte. Vidre doble amb càmera d'aire formant un conjunt d'altes prestacions tèrmiques i acústiques. Amb vidres de baixa emissivitat als paraments més exposats, segons projecte. Persianes d'alumini lacat amb aïllament tèrmic injectat, incorporat a la fusteria segons els paràmetres fixats a la normativa, als dormitoris i sales. Persiana motoritzada a les sales. A les plantes baixes, la fusteria metàl·lica incorpora un sistema de tancament de seguretat.
FUSTERIA INTERIOR
Porta blindada d’accés a l’habitatge, amb acabat en fusta lacada en color blanc, ferratges de seguretat cromats, tirador exterior i espiell òptic. Portes de pas lacades en color blanc i ferratges cromats. Batents o corredisses segons projecte. Vidrieres a les portes de la sala (segons projecte). Armaris modulars (a estances indicades) amb portes lacades en color blanc, amb prestatge maleter i barra de penjar.
DIVISIONS INTERIORS
Divisions interiors d'habitatge mitjançant un sistema industrialitzat format per plaques prefabricades de guix laminat amb aïllament tèrmic-acústic interior. Separació entre habitatges i entre habitatge amb zones comunes formada per paret de maó ceràmic, extradossat amb placa prefabricada de guix laminat amb aïllament tèrmic-acústic interior, pintat o enrajolat segons zones.
PINTURES
Paraments verticals a l’interior dels habitatges amb pintura plàstica llisa color blanc. Paraments horitzontals a l’interior dels habitatges amb pintura plàstica llisa blanca.
PAVIMENTS I REVESTIMENTS
Paviment laminat flotant a l’interior d'habitatges (sala, dormitoris, vestíbul i passadís), col·locat sobre làmina anti-impacte amb sòcol a joc amb la fusteria. Paviment ceràmic a les cuines i banys. Paviment ceràmic de gres an
CLIMATITZACIÓ I AIGUA CALENTA
Instal·lació de calefacció individual mitjançant caldera de gas natural d'alta eficiència energètica, per producció mixta de calefacció i aigua calenta sanitària. Amb suport d'energia renovable solar per a la producció d'aigua calenta. Radiadors d'alumini amb vàlvules termostàtiques als dormitoris i termòstat ambient al saló. Radiador tovalloler al bany suite. Preinstal·lació de climatització (bomba fred-calor) a tots els habitatges, incloent distribució de canonades per a split a la sala i al passadís, i previsió d'espai per a unitat exterior a la coberta.
APARELLS SANITARIS I AIXETES
Aparells sanitaris: lavabo i vàter de porcellana vitrificada en color blanc. Dutxa extraplana de resina al bany del dormitori principal. Banyera de xapa esmaltada de color blanc al bany secundari. Aixeta monocomandament a la banyera i lavabo. Columna termostàtica a la dutxa del bany principal. Moble de bany color blanc sota lavabo (al bany principal)
ELECTRICITAT I TELECOMUNICACIONS
Instal·lació elèctrica d’acord amb el Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió. Mecanismes elèctrics de primera qualitat. Instal·lació comunitària de Televisió i Ràdio terrestre (TDT i Ràdio FM), amb preses d’usuari a la sala, cuina i dormitori principal. Preinstal·lació comunitària de Televisió per satèl·lit. Instal·lació de xarxes de banda ampla formades per: xarxa comunitària de fibra òptica fins els habitatges i xarxa de distribució interior als habitatges amb preses de veu o dades a la sala, cuina i dormitoris. Aplics de superfície a totes les terrasses. Presa elèctrica a totes les terrasses i presa d'aigua a les terrasses de la planta primera, segons tipologia. Videoporter. Lluminària LED al vestíbul i distribuïdor, amb detectors de presència.
MOBILIARI I EQUIPAMENT DE CUINA
Cuina moblada, amb mobles alts i baixos amb acabat blanc, tot això segons tipologia i distribució de l’habitatge. Taulell de cuina de material compacte, inclòs frontal entre mobles alts i baixos. Equipada amb placa de vitroceràmica, campana extractora telescòpica i forn elèctric acabat en acer inoxidable. Aigüera d’acer inoxidable amb una pica, sota taulell, amb aixeta monocomandament.
ZONES COMUNS, URBANITZACIÓ I VARIS
Zona comunitària amb piscina exterior, a la planta baixa, i àrea de solàrium. A planta baixa, sala gastroteca amb bany i accés directe a la terrassa a la zona comunitària. Portals pavimentats amb pedra natural o gres porcellànic, amb pelfut encastat. Vestíbuls d'ascensors, distribuïdors d'accés als habitatges i escales sobrerasant pavimentats amb pedra natural o gres porcellànic. A l’aparcament, ventilació forçada, detecció i control de monòxid de carboni, protecció contra incendis i il·luminació d'emergència, segons normativa vigent. Previsió de potència al soterrani per càrrega de vehicles elèctrics segons normativa. Paviment de formigó polit als garatges i trasters. Coberta amb zones pavimentades amb gres a la zona delimitada per estenedors.
PERSONALITZACIÓ D’HABITATGES*
Possibilitat de triar entre diferents acabats de revestiments i paviments als banys, i paviment general de l'habitatge. Possibilitat de triar entre acabats de mobiliari i taulells de cuina. A les cuines es permetrà triar entre cuines obertes o tancades al menjador segons tipologia. * Amb data límit d’elecció segons calendari d’obra.


 
Tipus Superficie CCC Preu des de Dorm. Garatge Traster Baños Módulos Terrazas Estat
Local 399,99 m2 240.000 € - - - - - - Disponible
Local 400,00 m2 218.000 € - - - - - - Disponible
Local 200,00 m2 116.000 € - - - - - - Disponible
Habitatge 102,30 m2 180.500 € 3 1 1 - - - Disponible
Habitatge 118,00 m2 215.000 € 4 1 1 - - - Disponible


* Impostos no inclosos
Tipus
Local
Superficie
399,99 m2
Precio
240.000 €
Estado
Disponible
Tipus
Local
Superficie
400,00 m2
Precio
218.000 €
Estado
Disponible
Tipus
Local
Superficie
200,00 m2
Precio
116.000 €
Estado
Disponible
Tipus
Habitatge
Superficie
102,30 m2
Precio
180.500 €
Dormitorios
3
Garaje
1
Trastero
1
Estado
Disponible
Tipus
Habitatge
Superficie
118,00 m2
Precio
215.000 €
Dormitorios
4
Garaje
1
Trastero
1
Estado
Disponible
Coneix quines seran les teves despeses
Amb aquesta eina podràs conèixer quins seran els imports aproximats del préstec hipotecari i les despeses de la compravenda. D'aquesta manera, les sorpreses d'última hora es poden evitar.
Import
500.000
500.000
euros
Termini
20
20
AÑOS
Interès
2,5%
2,5%
Anual
* Aquesta eina de càlcul de quotes mensuals d'hipoteca té caràcter exclusivament informatiu. Les quotes resultants han estat calculades utilitzant capitals i tipus d'interès orientatius.
Quota mensual
00,00 €
Preu total
00,00 €
Preu habitatge:
00,00 €
Despeses compravenda:
00,00 €
Interessos hipoteca:
00,00 €
Despeses compravenda
00,00 €
Imposats IVA (10%):
00,00 €
Imposats AJDXCCA:
00,00 €
Notaria:
00,00 €
Registre:
00,00 €
Gestoria:
00,00 €
Disponible
Local
399,99 m2
240.000€
Proyectos Anera Sant Pere plano 1
Disponible
Local
400,00 m2
218.000€
Proyectos Anera Sant Pere plano 2
Disponible
Local
200,00 m2
116.000€
Proyectos Anera Sant Pere plano 3
Disponible
Vivienda
102,30 m2
180.500€
Proyectos Anera Sant Pere plano 4
Disponible
Vivienda
118,00 m2
215.000€
Proyectos Anera Sant Pere plano 5

 

prev
prox
Local
Tipo
399.99
Construidos M2
240.000 € +iva
Precio desde
Disponible
Estado


 

prev
prox
Local
Tipo
400
Construidos M2
218.000 € +iva
Precio desde
Disponible
Estado


 

prev
prox
Local
Tipo
200
Construidos M2
116.000 € +iva
Precio desde
Disponible
Estado


 

prev
prox
Habitatge
Tipo
102.3
Construidos M2
1
Plaza de Garaje
180.500 € +iva
Precio desde
3
Habitaciones
Disponible
Estado


 

prev
prox
Habitatge
Tipo
118
Construidos M2
1
Plaza de Garaje
215.000 € +iva
Precio desde
4
Habitaciones
Disponible
Estado


Visita la nostra oficina a Vilanova i la Geltrú

Oficina AELCA en Vilanova i la Geltrú,

AELCA Vilanova i la Geltrú

08800
CARRER DE JOSEP LLANZA, 32
Más info
Llámanos
Vull més info
Truca'ns