Anola Malgrat
Anola Malgrat
RESUM
Ubicació
QUALITATS
 • Logo Facebook Facebook
 • Logo Linkedin LinkedIn
 • Logo Whatsapp Whatsapp

pisos d'obra nova Anola Malgrat

Anola Malgrat

Carrer Balmes escaira amb Roger del Flor, 08380, Malgrat de la Mar, Barcelona
Anola Malgrat
RESUM
Ubicació
QUALITATS
Anola Malgrat

 • Logo Facebook
  Facebook
 • Logo Linkedin
  LinkedIn
 • Logo Whatsapp
  Whatsapp
Resumen
Ubicacion
Calidades
Proyecto Anola Malgrat imagen 1
Pròximes promocions
149.000 € +iva
58 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris

Anola Malgrat és un projecte de 58 habitatges en altura de 2, 3 i 4 dormitoris, amb opció de plaça de garatge i traster.

58 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris

Anola Malgrat és un projecte de 58 habitatges en altura de 2, 3 i 4 dormitoris, amb opció de plaça de garatge i traster.

Plaza de garatge
Cuina moblada
Cuina equipada
Energia Solar
Videoporter
Jardí privat
Categoria
Baix amb jardí
Disponibilitat
58 habitatges
Superficie
70,83 m2
En coche
A pie
Tancar
Punts d'interès
Aelca icono localización hipermercado Supermercados
Aelca icono localización metro Metro
Aelca icono localización colegio Colegios
Aelca icono localización comisaria Policía
Aelca icono localización farmacia Farmacias
Aelca icono localización parque Parques
Aelca icono localización instalaciones deportivas Instalaciones deportivas
Aelca icono localización gasolinera Gasolineras
Aelca icono localización autobuses Parada autobuses
Aelca icono localización banco Bancos
Aelca icono localización correos Correos
Aelca icono localización centro de salud Centros de salud
Aelca icono localización veterinario Veterinarios
Anola Malgrat
Cambiar ruta
En coche
A pie
Anola Malgrat té una exclusiva i privilegiada ubicació. A tan sols 300 metres de la platja de la drassana i molt pròxim al centre, et permetrà gaudir d'una ubicació on podràs relaxar-te i gaudir a la platja o passejar mentre gaudeixes de les vistes pel bonic passeig marítim, alhora que tindràs accés ràpid i fàcil al centre de la població, on trobaràs nombrosos comerços, restaurants o el centre comercial Auditiu Maresme, on podràs realitzar còmodament les teves compres i gaudir del teu temps d'oci. A més, en els voltants es troben nombrosos col·legis, gimnasos o parcs com el del Castell o Campassol. Podràs accedir de manera còmoda i fàcil a Barcelona així com a altres poblacions, ja que la línia d'autobusos 603, N82 i N83 es troba a escassos metres, igual que l'estació de tren amb la línia R1 o la carretera N-II, C-32, C33 i AP-7.Fonamentació i estructura
Estructura de pilars, jàsseres i forjats de formigó armat, segons normativa.
Façanes
Tancament de façana a base de fàbrica de maó revestida amb monocapa a l'exterior combinat amb altres materials segons disseny de projecte, amb aïllament tèrmic i tradossat amb plaques de guix laminat.
Coberta e Impermeabilitzacions
Coberta transitable invertida a base de morter de regularització de pendents i impermeabilització, acabada en gres antilliscant per a exteriors. Amb aïllament tèrmic sobre habitatges. Baranes amb estructura d'alumini i doble vidre amb lamina butiral traslluït.
Fusteria exterior
Fusteria de finestres i balconeres en buits de façana amb perfils d'alumini lacat amb trencament de pont tèrmic, sobre bastiment metàl·lic. Obertura corredissa o batent segons projecte. Envidrament doble amb cambra d'aire formant un conjunt d'altes prestacions tèrmiques i acústiques. Persianes d'alumini lacat als dormitoris amb aïllament tèrmic injectat, incorporada a la fusteria segons els paràmetres fixats en normativa. Persianes motoritzades als salons. A la planta baixa, també a les obertures de la sala i la cuina, segons projecte. En aquesta planta, la fusteria metàl·lica incorpora sistema de tancament de seguretat.
Fusteria interior
Porta blindada en accés a habitatge, amb acabat en fusta lacada en color blanc, ferratges de seguretat cromats, tirador exterior i espiell òptic. Portes de pas lacades en color blanc, ferratges cromats. Batents o corredisses segons projecte. Armaris modulars (en estades segons projecte) de fulles lacades en color blanc, amb prestatge maleter i barra de penjar.
Divisions interiors
Divisions interiors de l'habitatge formades per panells prefabricats de placa de guix laminat amb aïllament tèrmic-acústic interior, amb nombre de capes variable segons normativa. Entre habitatges i entre habitatge amb zones comunes les divisions seran ceràmiques. L'acabat serà pintat o enrajolat segons zones
Pintures
Paraments verticals a l'interior dels habitatges amb pintura plàstica llisa color blanc. Paraments horitzontals a l'interiors dels habitatges amb pintura plàstica llisa blanca.
Solats i enrajolats
Paviment laminat, a l'interior dels habitatges (saló, dormitoris, vestíbul i passadís), col·locat sobre làmina anti-impacte amb sòcol a joc amb la fusteria de fusta. Paviment ceràmic a les cuines i banys. Enrajolat de peces ceràmiques als banys. Paviment ceràmic de gres antilliscant per a exteriors, a les terrasses.
Climatització i aigua calenta
Instal·lació de calefacció amb gas i radiadors d’alumini. Pre-instal·lació d’aire condicionat.
Aparells sanitaris i aixeteria
Aparells Sanitaris: lavabo i inodor de porcellana vitrificada en color blanc. Dutxa en dormitori principal. Banyera de xapa esmaltada color blanc en bany secundari. Aixeteria monocomandament en banyera i lavabo. Columna termostàtica a la dutxa de bany principal.
Electricitat i telecomunicacions
Instal·lació elèctrica d'acord amb Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió. Mecanismes elèctrics de primera qualitat. Instal·lació comunitària de Televisió i Ràdio terrestre (TDT i Ràdio FM), amb presa d'usuari en saló i dormitoris. Preinstal·lació comunitària de Televisió per satèl·lit. Instal·lació de xarxes de banda ampla amb presa de veu o dades en saló, cuina i dormitoris, segons projecte. Aplics de superfície, presa elèctrica i presa d'aigua a les terrasses de les plantes baixes i solàrium, segons tipologia. Videoporter. Lluminària led en vestíbul i zones comuns
Mobiliari i equipament de cuina
Instal·lació elèctrica d'acord amb Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió. Mecanismes elèctrics de primera qualitat. Cuina moblada, amb mobles alts i baixos amb acabat en blanc, tot això segons tipologia i distribució de l'habitatge.Taulell de cuina de material compacte, inclòs frontal, entre mobles alts i baixos. Equipada amb placa de vitroceràmica, campana extractora telescòpica i forn elèctric. Aigüera de planxa d'acer inoxidable amb una pica i aixeta monocomandament
Zones comunes, urbanització i varis
Portals solats amb gres i amb estoreta encastada. Vestíbuls d'ascensors, distribuïdors, escala i zones comuns amb terres de gres o pedra. A l'aparcament, ventilació forçada, detecció i control de monòxid de carboni, protecció contra incendis i il·luminació d'emergència, segons normes. Preinstal·lació en soterranis per a càrrega de vehicles elèctrics, segons normativa. Paviment de formigó polit als garatges i trasters sota rasant.
Personalització d'habitatges
Possibilitat d’escollir entre diferents acabats de paviments i revestiments per als banys, paviment de la cuina i paviment general de l'habitatge.


 
Tipus Superficie CCC Preu des de Dorm. Garatge Traster Baños Módulos Terrazas Estat


* Impostos no inclosos
Coneix quines seran les teves despeses
Amb aquesta eina podràs conèixer quins seran els imports aproximats del préstec hipotecari i les despeses de la compravenda. D'aquesta manera, les sorpreses d'última hora es poden evitar.
Import
500.000
500.000
euros
Termini
20
20
AÑOS
Interès
2,5%
2,5%
Anual
* Aquesta eina de càlcul de quotes mensuals d'hipoteca té caràcter exclusivament informatiu. Les quotes resultants han estat calculades utilitzant capitals i tipus d'interès orientatius.
Quota mensual
00,00 €
Preu total
00,00 €
Preu habitatge:
00,00 €
Despeses compravenda:
00,00 €
Interessos hipoteca:
00,00 €
Despeses compravenda
00,00 €
Imposats IVA (10%):
00,00 €
Imposats AJDXCCA:
00,00 €
Notaria:
00,00 €
Registre:
00,00 €
Gestoria:
00,00 €
Visita la nostra oficina a Sant Andreu de llavaneres

Oficina AELCA en Sant Andreu de llavaneres,

AELCA Sant Andreu de llavaneres

08392
PASSEIG DE LA MARE DE DéU DE MONTSERRAT, 22-24
Más info
Llámanos
Vull més info
Truca'ns