Anor Granollers
Anor Granollers
RESUM
Ubicació
QUALITATS
 • Logo Facebook Facebook
 • Logo Linkedin LinkedIn
 • Logo Whatsapp Whatsapp
OBRA NOVA A BARCELONA / Granollers / Anor Granollers

pisos d'obra nova Anor Granollers

Anor Granollers

Calle Josep Escobar, 08403, Granollers, Barcelona
Anor Granollers
RESUM
Ubicació
QUALITATS
Anor Granollers

 • Logo Facebook
  Facebook
 • Logo Linkedin
  LinkedIn
 • Logo Whatsapp
  Whatsapp
Resumen
Ubicacion
Calidades
Proyecto Anor Granollers imagen 1
Llicència d'Obres
des de
310.000 € +IVA
36 habitatges unifamiliars de 3 i 4 dormitoris
36 habitatges unifamiliars de 3 i 4 dormitoris
Cuina equipada
Aire condicionat
Orientació
Terrassa
Jardí privat
Xalet
Categoria
Disponibilitat
36 habitatges

También te puede interesar:

Obres iniciades
Xalet
Anor Granollers
Granollers, Barcelona
Caracteristica-superficie
107,14 m2
Caracteristica-tipo
Xalet
DES DE
327.000 € +IVA
PROMOU
Logo arqura
306.000 € +IVA
PROMOU
Logo arqura
Llançament
Pis
Anola Malgrat
Malgrat del Mar, Barcelona
Caracteristica-superficie
70,83 m2
Caracteristica-tipo
Pis
DES DE
149.000 € +IVA
PROMOU
Logo arqura
En coche
A pie
Tancar
Punts d'interès
Aelca icono localización hipermercado Supermercados
Aelca icono localización metro Metro
Aelca icono localización colegio Colegios
Aelca icono localización comisaria Policía
Aelca icono localización farmacia Farmacias
Aelca icono localización parque Parques
Aelca icono localización instalaciones deportivas Instalaciones deportivas
Aelca icono localización gasolinera Gasolineras
Aelca icono localización autobuses Parada autobuses
Aelca icono localización banco Bancos
Aelca icono localización correos Correos
Aelca icono localización centro de salud Centros de salud
Aelca icono localización veterinario Veterinarios
Anor Granollers
Cambiar ruta
En coche
A pie
Anor Granollers es troba en una zona residencial, on trobaràs tots els serveis necessaris per al teu dia a dia: gran varietat de supermercats, centres educatius i sanitaris, instal·lacions esportives, farmàcies i altres comerços, a més d'àmplies zones verdes que envolten la promoció, on podràs passejar o practicar esport a l'aire lliure, aportant al seu torn tranquil·litat i confort. La bona comunicació i la proximitat amb Barcelona converteix Granollers en un lloc ideal per a viure, ja que disposa d'una àmplia xarxa de transport públic, amb les línies d'autobusos A5, A7, A71 just al costat de la teva nova llar o amb la línia R3 de trens, i amb fàcils accessos a la BV-1432 per a desplaçar-te en vehicle privat al llarg de la zona.Fonamentació, estructura i façana
Estructura de pilars, jàsseres i forjats de formigó armat, segons normativa.
Cobertes
Coberta plana invertida a base de morter de regularització de pendents, làmina impermeabilització asfàltica, aïllament tèrmic i acabat amb grava. Coberta transitable acabada amb paviment de gres antilliscant per a exteriors.
Fusteria exterior
Fusteria de finestres i balconeras d'alumini lacat sobre precèrcol metàl·lic en buits de façana, amb trencament de pont tèrmic. Obertura corredissa o batent, segons projecte. Envidrament doble amb cambra d'aire formant un conjunt d'altes prestacions tèrmiques i acústiques. Vidre de baixa emissivitat, segons orientació. Persianes d'alumini lacat amb aïllament tèrmic injectat, incorporat a la fusteria segons els paràmetres fixats en normativa. Persiana motoritzada en corredissa de saló. La finestres i balconeras, a nivell de jardí o carrer, incorpora sistema de tancament de seguretat.
Divisions interiors
Divisions interiors d'habitatge formades per panells prefabricats de placa de guix laminat amb aïllament tèrmic-acústic interior. Separació entre habitatges formada per fàbrica de maó ceràmic, trasdosado amb panell prefabricat de placa guix laminat amb aïllament tèrmic-acústic interior, pintat o enrajolat segons zones.
Fusteria interior
Porta blindada en accés a habitatge, amb acabat en fusta lacada en color blanc, ferratges de seguretat cromats, tirador exterior i espiell òptic. Portes de pas lacades en color blanc, ferratges cromats. Batents o corredisses
Paviments i revestiments
Paviment ceràmic de gres porcelánico efecte fusta natural en interior d'habitatges (saló, dormitoris, lavabos, cuina, vestíbul i passadís), col·locat amb ciment cua sobre base de morter. Rodapié a joc amb la fusteria de fusta. Paviment ceràmic banys. Paviment ceràmic de gres antilliscant per a exteriors en terrasses. Enrajolat ceràmic en banys. Tots els solats i enrajolats ceràmics són marca SALONI.
Pintures
Paraments verticals en interior d'habitatges en pintura plàstica llisa color blanc. Paraments horitzontals en interior d'habitatges en pintura plàstica llisa blanca.
Aparells sanitaris i aixeteria
Aparells Sanitaris: lavabo i vàter de porcellana vitrificada en color blanc. Dutxa extraplana de resina en bany de dormitori principal, segons tipologia. Banyera de xapa esmaltada color blanc en bany secundari, segons tipologia. Aixeteria monocomandament en banyera i lavabo. Columna termostàtica en dutxa de bany principal. Moble de bany color blanc baix lavabo (en bany principal).
Calefacció i climatització
Instal·lació de calefacció individual mitjançant caldera de gas natural d'alta eficiència energètica, per a producció mixta de calefacció i aigua calenta sanitària. Amb suport d'energia renovable solar per a producció d'aigua calenta. Radiadors d'alumini amb termòstat ambienti. Radiador tovalloler en bany principal. Preinstal·lació de climatització, incloent distribució de canonades per a split en saló i en vestíbul de la planta dormitoris. Previsió d'espai per a unitat exterior en coberta.
Electricitat i telecomunicacions
nstal·lació elèctrica d'acord amb Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió. Mecanismes elèctrics de primera qualitat. Instal·lació comunitària de Televisió i Ràdio terrestre (TDT i Ràdio FM), amb preses d'usuari en saló i dormitoris. Instal·lació de xarxa de banda ampla amb distribució interior en l'habitatge amb preses de veu o dades en saló, cuina i dormitoris. Punt de llum, presa elèctrica i presa d'aigua en jardins, segons tipologia. En terrasses, punt de llum i presa elèctrica. Videoporter.
Mobiliari i equipament de cuina
Cuina moblada, amb mobles alts i baixos amb acabat blanc, tot això segons tipologia i distribució de l'habitatge.. Placa de cocció de material compacte inclòs frontal entre mobles alts i baixos. Equipada amb placa vitroceràmica, campana extractora telescòpica, microones i forn elèctric. Aigüera d'acer inoxidable sota placa de cocció d'un si amb aixeteria monocomandament.
Zones comunes, urbanització i varis
En jardins, combinació de zona pavimentada amb zona natural, segons tipologia d'habitatge..


Preu Tipus Superficie CCC Dorm. Garatge Estat Plànol
Coneix quines seran les teves despeses
Amb aquesta eina podràs conèixer quins seran els imports aproximats del préstec hipotecari i les despeses de la compravenda. D'aquesta manera, les sorpreses d'última hora es poden evitar.
Import
500.000
500.000
euros
Termini
20
20
AÑOS
Interès
2,5%
2,5%
Anual
* Aquesta eina de càlcul de quotes mensuals d'hipoteca té caràcter exclusivament informatiu. Les quotes resultants han estat calculades utilitzant capitals i tipus d'interès orientatius.
Quota mensual
00,00 €
Preu total
00,00 €
Preu habitatge:
00,00 €
Despeses compravenda:
00,00 €
Interessos hipoteca:
00,00 €
Despeses compravenda
00,00 €
Imposats IVA (10%):
00,00 €
Imposats AJDXCCA:
00,00 €
Notaria:
00,00 €
Registre:
00,00 €
Gestoria:
00,00 €
Visita la nostra oficina a Granollers

AELCA Granollers

FincAS&Ro - Carrer de Girona, 28, 08402 Granollers

Pots trucar-nos de dilluns a divendres de 9 a 21 hores.

Más info
Llámanos
Vull més info
Truca'ns