Asium Lleida
Asium Lleida
RESUM
Ubicació
QUALITATS
PREUS
PLANS
 • Logo Facebook Facebook
 • Logo Linkedin LinkedIn
 • Logo Whatsapp Whatsapp

pisos d'obra nova Asium Lleida

Asium Lleida

Avinguda de Miquel Batllori con c/ Albarés, 25001, Lleida, Lleida
Asium Lleida
RESUM
Ubicació
QUALITATS
PREUS
PLANS
Asium Lleida

 • Logo Facebook
  Facebook
 • Logo Linkedin
  LinkedIn
 • Logo Whatsapp
  Whatsapp
Resumen
Ubicacion
Calidades
Precios
Planos
Proyecto Asium Lleida imagen 1
En comercialització
des de
150.000 € +iva
Pròxim inici d'obres! 102 habitatges de 3 i 4 dormitoris amb plaça de garatge i traster.

El projecte consta de 102 habitatges en 2 edificis, amb àmplies zones comunes, garatge i traster inclosos

Pròxim inici d'obres! 102 habitatges de 3 i 4 dormitoris amb plaça de garatge i traster.

El projecte consta de 102 habitatges en 2 edificis, amb àmplies zones comunes, garatge i traster inclosos

Piscina
Pàdel
Plaza de garatge
Traster
Gastroteca
zona enjardinada
Categoria
Pis
Disponibilitat
Superficie
92,71 m2
En coche
A pie
Tancar
Punts d'interès
Aelca icono localización hipermercado Supermercados
Aelca icono localización metro Metro
Aelca icono localización colegio Colegios
Aelca icono localización comisaria Policía
Aelca icono localización farmacia Farmacias
Aelca icono localización parque Parques
Aelca icono localización instalaciones deportivas Instalaciones deportivas
Aelca icono localización gasolinera Gasolineras
Aelca icono localización autobuses Parada autobuses
Aelca icono localización banco Bancos
Aelca icono localización correos Correos
Aelca icono localización centro de salud Centros de salud
Aelca icono localización veterinario Veterinarios
Asium Lleida
Cambiar ruta
En coche
A pie
La promoció es troba en una zona residencial totalment consolidada. Disposa de tots els serveis necessaris per a la vida diària: centres educatius i sanitaris, supermercats, farmàcies, entitats bancàries, i bars i restaurants on gaudir del teu temps d'oci. A més, es troba prop de zones verdes com el “Parc de l'Aigua”, i “Parc dels camps Elíseos”. La zona està ben comunicada amb el centre de la ciutat, a tan sols 6 minuts en transport privat. Si ho prefereixes, també disposes de transport públic: Línies 6 i 7 d'autobús urbà. Les comunicacions són també bones amb les poblacions pròximes per carretera.Fonamentació i estructura
Estructura de pilars, jàsseres i forjats de formigó armat, segons normativa.
Façanes
Tancament de façana a base de fàbrica de maó revestit amb morter monocapa a l'exterior, combinat amb altres materials segons disseny de projecte, amb aïllament tèrmic i trasdosado amb tabiquería de guix laminat.
Cobertes
Coberta plana invertida a base de morter de regularització de pendents, impermeabilització asfàltica, aïllament tèrmic i acabat amb grava. Coberta transitable acabada amb solat antilliscant per a exteriors. Barana de barrots verticals d'acer, lacatges.
Fusteria exterior
Fusteria d'alumini lacat sobre precèrcol metàl·lic en buits de façana, amb trencament de pont tèrmic i obertura batent en dormitoris i cuina. Salons amb balconeras corredisses. Envidrament doble amb cambra d'aire formant un conjunt d'altes prestacions tèrmiques i acústiques. Persianes d'alumini lacat amb aïllament tèrmic injectat, incorporat a la fusteria segons els paràmetres fixats en normativa, en salons i dormitoris. En saló, persiana motoritzada.
Fusteria interior
Porta blindada en accés a habitatge, amb acabat en fusta lacada en color blanc, ferratges de seguretat cromats, tirador exterior i espiell òptic. Portes de pas lacades en color blanc, ferratges cromats. Batents o corredisses segons projecte. Vidrieres a les portes de saló (segons projecte). Armaris modulars (en estades indicades) de fulles lacades en color blanc, amb balda maleter i barra de penjar.
Divisions interiors
Divisions interiors d'habitatge formades per panells prefabricats de placa de guix laminat amb aïllament tèrmic-acústic interior. Separació entre habitatges i entre habitatge amb zones comunes formada per fàbrica de maó ceràmic, trasdosado amb panell prefabricat de placa guix laminat amb aïllament tèrmic-acústic interior, pintat enrajolat segons zones.
Pintures
Paraments verticals en interior d'habitatges en pintura plàstica llisa color blanc. Paraments horitzontals en interior d'habitatges en pintura plàstica llisa blanca.
Solats i enrajolats
Paviment laminat en interior d'habitatges (saló, dormitoris, vestíbul i passadís), col·locat sobre làmina anti-impacte amb rodapié lacatge en blanc. Paviment de gres en cuines independents i banys. Paviment de gres antilliscant per a exteriors en terrasses. Enrajolat de gres de primera qualitat en banys.
Climatització i aigua calenta
Sistema de producció centralitzat d'aigua calenta sanitària i calefacció de gran eficiència energètica, amb caldera comunitària de gas natural i comptadors individuals. Amb suport d'energia solar per a ACS. Radiadors d'alumini amb vàlvules termostàtiques en saló i dormitoris, i termòstat ambienti en saló. Radiadors tovallolers en bany principal. Preinstal·lació de climatització en tots els habitatges, incloent conductes en saló i dormitoris, canonades i reixetes, i previsió d'espai per a unitat exterior en coberta.
Aparells sanitaris i aixeteria
Aparells Sanitaris: lavabo, vàter de porcellana vitrificada en color blanc. Dutxa extraplana de resina en bany de dormitori principal, segons tipologia. Banyera de xapa esmaltada color blanc en bany secundari, segons tipologia. Aixeteria monocomandament en banyera i lavabo. Columna termostàtica en dutxa de bany principal. Moble de bany color blanc baix lavabo (en bany principal).
Electricitat i telecomunicacions
Instal·lació elèctrica d'acord amb Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió. Mecanismes elèctrics de primera qualitat. Instal·lació comunitària de Televisió i Ràdio terrestre (TDT i Ràdio FM), amb preses d'usuari en saló, cuina i dormitoris. Preinstal·lació comunitària de Televisió per satèl·lit. Instal·lació de xarxes de banda ampla composta per: Xarxa comunitària de fibra òptica fins als habitatges i xarxa de distribució interior en els habitatges, amb preses de veu o dades en saló, cuina i dormitoris. Aplicació de superfície, presa elèctrica, presa d'antena TV i presa d'aigua en terrasses plantes primera i sisena segons tipologia. Videoporter. Lluminària led en vestíbul i replans amb detectors de presència.
Mobiliari i equipament de cuina
Cuina moblada, amb mobles alts i baixos acabat blanc lluentor, tot això segons tipologia i distribució de l'habitatge. Placa de cocció de material compacte inclòs frontal entre mobles alts i baixos. Equipada amb placa de vitroceràmica, campana extractora telescòpica i forn elèctric. Aigüera d'acer inoxidable sota placa de cocció d'un si amb aixeteria monocomandament.
Zones comunes, urbanització i varis
Gran zona comunitària amb diferents zones i nivells, amb zones enjardinades. Dues piscines comunitàries exteriors amb il·luminació nocturna, i àrea de solàrium. Zona de jocs infantils i pista de Pàdel. Zona gastroteca amb higiene, situada en la planta baixa i amb accés directe a la terrassa en la zona comunitària. Portals solats en pedra natural, amb pelut encastat, mirall, emplafonats decoratius i pintura. Vestíbuls d'ascensors, distribuïdors d'accés a habitatges i escales sobrerrasante solats en pedra natural. En garatge, ventilació forçada, detecció i control de monòxid de carboni, protecció contra incendis i il·luminació d'emergència, segons normativa vigent. Previsió de potència en soterrani per a càrrega de vehicles elèctrics segons normativa. Paviment de formigó polit en garatges i trasters. Il·luminació natural en aparcament de planta baixa.
Personalització de l'habitatge
Possibilitat de triar entre diferents terminacions d'enrajolats i solats en banys, així com en el paviment general de l'habitatge i color d'armaris de cuina. * Amb data límit d'elecció segons calendari obra


 
Tipus Superficie CCC Preu des de Dorm. Garatge Traster Baños Módulos Terrazas Estat
Habitatge 139,99 m2 203.000 € 4 2 1 - - - Disponible
Habitatge 96,52 m2 200.000 € 3 2 1 - - - Disponible
Habitatge 137,30 m2 241.000 € 4 2 1 - - - Disponible
Habitatge 126,71 m2 178.000 € 3 1 1 - - - Disponible
Habitatge 106,55 m2 217.000 € 3 2 1 - - - Disponible
Habitatge 96,33 m2 150.000 € 3 1 1 - - - Disponible
Habitatge 113,62 m2 166.000 € 3 1 1 - - - Disponible
Local 231,44 m2 125.000 € - 1 - - - - Disponible
Local 393,48 m2 205.000 € - 1 - - - - Disponible


* Impostos no inclosos
Tipus
Habitatge
Superficie
139,99 m2
Precio
203.000 €
Dormitorios
4
Garaje
2
Trastero
1
Estado
Disponible
Tipus
Habitatge
Superficie
96,52 m2
Precio
200.000 €
Dormitorios
3
Garaje
2
Trastero
1
Estado
Disponible
Tipus
Habitatge
Superficie
137,30 m2
Precio
241.000 €
Dormitorios
4
Garaje
2
Trastero
1
Estado
Disponible
Tipus
Habitatge
Superficie
126,71 m2
Precio
178.000 €
Dormitorios
3
Garaje
1
Trastero
1
Estado
Disponible
Tipus
Habitatge
Superficie
106,55 m2
Precio
217.000 €
Dormitorios
3
Garaje
2
Trastero
1
Estado
Disponible
Tipus
Habitatge
Superficie
96,33 m2
Precio
150.000 €
Dormitorios
3
Garaje
1
Trastero
1
Estado
Disponible
Tipus
Habitatge
Superficie
113,62 m2
Precio
166.000 €
Dormitorios
3
Garaje
1
Trastero
1
Estado
Disponible
Tipus
Local
Superficie
231,44 m2
Precio
125.000 €
Garaje
1
Estado
Disponible
Tipus
Local
Superficie
393,48 m2
Precio
205.000 €
Garaje
1
Estado
Disponible
Coneix quines seran les teves despeses
Amb aquesta eina podràs conèixer quins seran els imports aproximats del préstec hipotecari i les despeses de la compravenda. D'aquesta manera, les sorpreses d'última hora es poden evitar.
Import
500.000
500.000
euros
Termini
20
20
AÑOS
Interès
2,5%
2,5%
Anual
* Aquesta eina de càlcul de quotes mensuals d'hipoteca té caràcter exclusivament informatiu. Les quotes resultants han estat calculades utilitzant capitals i tipus d'interès orientatius.
Quota mensual
00,00 €
Preu total
00,00 €
Preu habitatge:
00,00 €
Despeses compravenda:
00,00 €
Interessos hipoteca:
00,00 €
Despeses compravenda
00,00 €
Imposats IVA (10%):
00,00 €
Imposats AJDXCCA:
00,00 €
Notaria:
00,00 €
Registre:
00,00 €
Gestoria:
00,00 €
Disponible
Asium Lleida
139,99 m2
203.000€
Proyectos Asium Lleida plano 1
Disponible
Asium Lleida
96,52 m2
200.000€
Proyectos Asium Lleida plano 2
Disponible
Asium Lleida
137,30 m2
241.000€
Proyectos Asium Lleida plano 3
Disponible
Asium Lleida
126,71 m2
178.000€
Proyectos Asium Lleida plano 4
Disponible
Asium Lleida
106,55 m2
217.000€
Proyectos Asium Lleida plano 5
Disponible
Vivienda
96,33 m2
150.000€
Proyectos Asium Lleida plano 6
Disponible
Asium Lleida
113,62 m2
166.000€
Proyectos Asium Lleida plano 7

0,00 m2
-
Proyectos Asium Lleida plano 8
Disponible
Local
231,44 m2
125.000€
Proyectos Asium Lleida plano 9
Disponible
Local
393,48 m2
205.000€
Proyectos Asium Lleida plano 10

 

prev
prox
Habitatge
Tipo
139.99
Construidos M2
2
2 Plazas de Garaje
203.000 € +iva
Precio desde
4
Habitaciones
Disponible
Estado


 

prev
prox
Habitatge
Tipo
96.52
Construidos M2
2
2 Plazas de Garaje
200.000 € +iva
Precio desde
3
Habitaciones
Disponible
Estado


 

prev
prox
Habitatge
Tipo
137.3
Construidos M2
2
2 Plazas de Garaje
241.000 € +iva
Precio desde
4
Habitaciones
Disponible
Estado


 

prev
prox
Habitatge
Tipo
126.71
Construidos M2
1
Plaza de Garaje
178.000 € +iva
Precio desde
3
Habitaciones
Disponible
Estado


 

prev
prox
Habitatge
Tipo
106.55
Construidos M2
2
2 Plazas de Garaje
217.000 € +iva
Precio desde
3
Habitaciones
Disponible
Estado


 

prev
prox
Habitatge
Tipo
96.33
Construidos M2
1
Plaza de Garaje
150.000 € +iva
Precio desde
3
Habitaciones
Disponible
Estado


 

prev
prox
Habitatge
Tipo
113.62
Construidos M2
1
Plaza de Garaje
166.000 € +iva
Precio desde
3
Habitaciones
Disponible
Estado


 

prev
prox
Local
Tipo
231.44
Construidos M2
1
Plaza de Garaje
125.000 € +iva
Precio desde
Disponible
Estado


 

prev
prox
Local
Tipo
393.48
Construidos M2
1
Plaza de Garaje
205.000 € +iva
Precio desde
Disponible
Estado


Visita la nostra oficina a Lleida
Más info
Agendar visita
Vull més info
Truca'ns