Pisos de obra nueva en Figueres · Girona
Pisos de obra nueva en Figueres · Girona
RESUM
Ubicació
QUALITATS
 • Logo Facebook Facebook
 • Logo Linkedin LinkedIn
 • Logo Whatsapp Whatsapp

pisos d'obra nova Antai Figueres

Antai Figueres

Carrer Carles Fages de Climent, 2, 17600, Figueres, Girona
Pisos de obra nueva en Figueres · Girona
RESUM
Ubicació
QUALITATS
Pisos de obra nueva en Figueres · Girona

 • Logo Facebook
  Facebook
 • Logo Linkedin
  LinkedIn
 • Logo Whatsapp
  Whatsapp
Resumen
Ubicacion
Calidades
Proyecto Pisos de obra nueva en Figueres · Girona imagen 1
Llançament
161.000 € +iva
80 habitatges de 3 i 4 dormitoris amb plaça de garatge i traster

Antai Figueres és el nostre nou projecte format per 80 habitatge de 3 i 4 dormitoris, totes elles amb terrasses, en un complex que inclou piscina i parc infantil.

80 habitatges de 3 i 4 dormitoris amb plaça de garatge i traster

Antai Figueres és el nostre nou projecte format per 80 habitatge de 3 i 4 dormitoris, totes elles amb terrasses, en un complex que inclou piscina i parc infantil.

Piscina
Plaza de garatge
Parc infantil
Terrassa
Baix amb jardí
Àtic
Disponibilitat
En coche
A pie
Tancar
Punts d'interès
Aelca icono localización hipermercado Supermercados
Aelca icono localización metro Metro
Aelca icono localización colegio Colegios
Aelca icono localización comisaria Policía
Aelca icono localización farmacia Farmacias
Aelca icono localización parque Parques
Aelca icono localización instalaciones deportivas Instalaciones deportivas
Aelca icono localización gasolinera Gasolineras
Aelca icono localización autobuses Parada autobuses
Aelca icono localización banco Bancos
Aelca icono localización correos Correos
Aelca icono localización centro de salud Centros de salud
Aelca icono localización veterinario Veterinarios
Pisos de obra nueva en Figueres · Girona
Cambiar ruta
En coche
A pie
Antai Figueres gaudeix d'una magnífica ubicació.Conjunt residencial amb piscina ubicat al nou Sector Oest Residencial de Figueres. Disposa d’àmplies avingudes, amb centres escolars propers (com l’Institut Públic Olivar Gran i l’Escola Joaquim Cusí) i noves edificacions, com el conjunt residencial Vila-Jardí. La zona té també centres comercials molt propers, com el Mercadona i amb accés a peu al centre de la ciutat.Fonamentació i estructura
De formigó armat amb forjats bidireccionals segons normativa vigent.
Façanes
Tancament de façana a base de fàbrica de maó revestit amb esquerdejat i pintura a l'exterior.Pèrgoles de fusta en àtics.Protecció de terrasses amb petos de fàbrica i/o baranes amb perfils metàl·lics.
Cobertes
Coberta inclinada acabada amb teula ceràmica mixta.Coberta transitable acabat amb gres antilliscant per a exteriors.
Fusteria exterior
Alumini lacat sobre pre cèrcol metàl·lic en buits de façana. Persianes en dormitoris, de làmines d'alumini lacat. Envidrament doble amb cambra d'aire.
Carpintería interior
Fusteria interior
Divisions interiors
Tabiquería amb fàbrica de maó amb revestiment de guix i terminació en pintura plàstica. Separació entre habitatges formada per fàbrica de maó revestit en guix, enrajolats o aplacats (segons zones) Separació entre habitatge i zones comunes formada per fàbrica de maó revestit a l'interior en guix o enrajolats (segons zones) i a l'exterior amb esquerdejat de morter de ciment i pintura.
Pintures
Paraments verticals en interior d'habitatges en pintura plàstica blanca. Paraments horitzontals en interior d'habitatges en pintura plàstica llisa blanca.
Solats i enrajolats
Paviment de marbre color crema en totes les estades (saló, dormitoris, banys, vestíbul i passadís), amb sanefa de marbre de diferent color en saló, dormitori principal i passadís o vestíbul, amb rodapié del mateix material. Paviments en cuines de gres. Paviment ceràmic de gres antilliscant per a exteriors en terrasses. Aplacat de marbre color crema en banys fins a mitjana altura. Fals sostre enregistrable en bany principal i/o secundari amb foseado perimetral, per a col·locació de maquinària de climatització. Revestiment d'aplacat ceràmic en cuines en dos tons, segons distribució.
Climatització i aigua calenta
Instal·lació d'aire condicionat mitjançant conductes amb reixetes en saló i dormitoris,Sòl radiant elèctric en bany principal.Termo elèctric de 200l de capacitat situat en el safareig de cada habitatge.
Aparells sanitaris i aixeteria
Aparells Sanitaris de porcellana vitrificada en color blanc. Banyera acrílica amb hidromassatge en dormitori principal. Dutxa realitzada in situ de marbre color crema en bany secundari. Aixeteria monocomandament en banyera, dutxa i lavabos. Moble sota lavabo en bany principal.
Electricitat i telecomunicacions
Instal·lació elèctrica d'acord amb Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió aplicable. Mecanismes elèctrics de primera qualitat.Instal·lació comunitària de televisió i ràdio, amb preses d'usuari en saló, cuina i dormitoris.Instal·lació de Telecomunicacions en habitatge (telefonia bàsica i telecomunicacions) amb preses en saló, dormitoris i cuina.Preinstal·lació de sistema d'alarma sense fil amb detecció de moviment. Lluminària encastada en passadissos i banys.Videoporter automàtic en accessos a urbanització.
Mobiliari i equipament de cuina
Cuina moblada, amb mobles alts i baixos, placa de cocció de pedra natural i equipada amb electrodomèstics, distribució segons tipologia d'habitatge. Electrodomèstics: forn elèctric, placa vitroceràmica i campana decorativa, frigorífic, rentavaixella, rentadora/assecadora i microones. Aigüera d'acer inoxidable i aixeteria monocomandament.
Zones comunes, urbanització i varis
Conjunt residencial totalment tancat i clos. Il·luminació en accessos, vials interiors i jardins. Zones enjardinades amb sistema de reg amb zones de prades de gespa amb espècies arbòries i arbustives Vestíbuls d'ascensors, distribuïdors d'accés a habitatges i escales comunes solats en gres antilliscant. Paviment de formigó polit en garatges. Conjunt de tres piscines infantils i tres de nedo comunitàries exteriors amb sistema d'il·luminació nocturna. Porta monitorada amb obertura amb comandament a distància. En garatge, ventilació forçada, detecció i control de monòxid de carboni, protecció contra incendis i il·luminació d'emergència, segons normes.


 
Tipus Superficie CCC Preu des de Dorm. Garatge Traster Baños Módulos Terrazas Estat


* Impostos no inclosos
Coneix quines seran les teves despeses
Amb aquesta eina podràs conèixer quins seran els imports aproximats del préstec hipotecari i les despeses de la compravenda. D'aquesta manera, les sorpreses d'última hora es poden evitar.
Import
500.000
500.000
euros
Termini
20
20
AÑOS
Interès
2,5%
2,5%
Anual
* Aquesta eina de càlcul de quotes mensuals d'hipoteca té caràcter exclusivament informatiu. Les quotes resultants han estat calculades utilitzant capitals i tipus d'interès orientatius.
Quota mensual
00,00 €
Preu total
00,00 €
Preu habitatge:
00,00 €
Despeses compravenda:
00,00 €
Interessos hipoteca:
00,00 €
Despeses compravenda
00,00 €
Imposats IVA (10%):
00,00 €
Imposats AJDXCCA:
00,00 €
Notaria:
00,00 €
Registre:
00,00 €
Gestoria:
00,00 €
Visita la nostra oficina a Figueres

Oficina AELCA en Figueres,

AELCA Figueres

17600
CARRER PELLA I FORGAS, 7
Más info
Llámanos
Vull més info
Truca'ns