Residencial Glòries
Residencial Glòries
RESUM
Ubicació
QUALITATS
PREUS
PLANS
 • Logo Facebook Facebook
 • Logo Linkedin LinkedIn
 • Logo Whatsapp Whatsapp

pisos d'obra nova Residencial Glòries

Residencial Glòries

Cruce Carrer d’Avila 176 Esq/c Carrer Bolivia - Barcelona, 08018, Barcelona, Barcelona
Residencial Glòries
RESUM
Ubicació
QUALITATS
PREUS
PLANS
Residencial Glòries

 • Logo Facebook
  Facebook
 • Logo Linkedin
  LinkedIn
 • Logo Whatsapp
  Whatsapp
Resumen
Ubicacion
Calidades
Precios
Planos
Proyecto Residencial Glòries imagen 1
En comercialització
366.100 € +iva
71 habitatges de 1,2,3 i 4 dormitoris amb magnifiques zones comunes.

Residencial Glòries és un complex residencial dissenyat amb els millors materials i acabats de primera qualitat.

71 habitatges de 1,2,3 i 4 dormitoris amb magnifiques zones comunes.

Residencial Glòries és un complex residencial dissenyat amb els millors materials i acabats de primera qualitat.

Piscina
Plaza de garatge
Gimnàs
Gastroteca
zona enjardinada
Avanci Obres
Categoria
Pis
Disponibilitat
71 habitatges
Superficie
71,49 m2
En coche
A pie
Tancar
Punts d'interès
Aelca icono localización hipermercado Supermercados
Aelca icono localización metro Metro
Aelca icono localización colegio Colegios
Aelca icono localización comisaria Policía
Aelca icono localización farmacia Farmacias
Aelca icono localización parque Parques
Aelca icono localización instalaciones deportivas Instalaciones deportivas
Aelca icono localización gasolinera Gasolineras
Aelca icono localización autobuses Parada autobuses
Aelca icono localización banco Bancos
Aelca icono localización correos Correos
Aelca icono localización centro de salud Centros de salud
Aelca icono localización veterinario Veterinarios
Residencial Glòries
Cambiar ruta
En coche
A pie
Residencial Glòries compta amb una ubicació privilegiada, situada en l'àrea metropolitana de Barcelona, en el conegut districte de Sant Martí. Aquesta magnífica zona compta amb àmplies zones verdes pròximes a la promoció, i amb un variat assortiment de serveis educatius i culturals per a gaudir del temps lliure en l'àrea pròxima a la teva casa. La promoció es troba pròxima a museus, parcs, Centre Comercial Glòries, Universitat de Barcelona i diferents col·legis. A més, Residencial Glòries es troba perfectament comunicada amb el centre de la ciutat de Barcelona mitjançant transport públic, carril bici o a peu. Línia de metro a escassos 4 minuts de distància, en l'estació de metro L1 Els Glòries. Autobús: línies 7, 92, N7, H12, N12, B20, B25, N11. Amb cotxe disposa també d'accés pròxim i directe a la C31.Fonamentació i estructura
La fonamentació s'executarà mitjançant sabates aïllades i murs de contenció de formigó armat. Estructura de formigó armat amb forjats alleugerits i/o llosa de formigó. El revestiment exterior estarà compost per una façana ventilada, formada per peces ceràmiques de gran format, amb estructura portant d'alumini, disposant d'aïllament continu per l'exterior del tancament, eliminant qualsevol tipus de pont tèrmic i es combinarà amb panell arquitectònic en els fronts dels forjats i panell arquitectònic de xapa minionda i entrepaños de panell tipus Euronit en la façana posterior.
Fusteria exterior
La fusteria exterior estarà composta per finestres i porta-finestres d'Alumini lacat tipus monoblock amb trencament de pont tèrmic, oscil·lo-batents i doble vidre tipus climalit.Els salons i les cuines estaran dotats d'estors motoritzats.per l'interior amb sistema d'enfosquiment total, millorant al màxim l'aïllament acústic de les fusteries exteriors.Persianes motoritzades en dormitoris.Per a aconseguir major estalvi en consums l'envidrament es realitza amb vidre doble CLIMALIT, format per un vidre baix emisivo cap a l'interior de l'habitatge amb un important estalvi energètic per a l'usuari.
Fusteria interior
Porta d'entrada a l'habitatge cuirassat amb estructura de xapa d'acer, lacatge en blanc i espiell. Portes interiors de pas lacades en blanc decorades amb entrecalles horitzontals amb manilles i ferratges acabats en crom.Armaris de paret modulars batents, amb portes llises lacades en blanc amb tiradors metàl·lics, estructura i interior folrat de tauler de melanina tipus tèxtil, amb barra metàl·lica de penjar i balda maleter.Els habitatges dotats amb vestidor en el dormitori principal estaran equipades amb calaixeres i barra de penjar.
Divisions interiors
Les separacions entre habitatges seran de maó buit doble amb arrebossat de guix de 15mm a cada costat i trasdosado acte portant de guix laminat, amb aïllament tèrmic i acústic de llana mineral en el seu interior en totes dues cares.Les divisions de separació d'habitatges amb zones comunes seran de maó tosc amb arrebossat de guix de 15mm a cada costat i trasdosado acte portant de guix laminat, amb aïllament tèrmic i acústic de llana mineral en el seu interior cap al costat de l'habitatge. Les divisions interiors de separació entre les diferents estades estaran formades per envans de guix laminat de doble placa a cada costat, i aïllament tèrmic i acústic de llana mineral a l'interior.
Pintures
Pintura plàstica llisa en paraments horitzontals i verticals en color blanc, possibilitat de personalitzar. Front de quars en cuines, únicament en la zona de la placa de cocció i la resta de l'estada amb pintura plàstica llisa.Enrajolat de taulell de gran format 30x90 en banys, possibilitat de personalitzar.Fals sostre de guix laminat en tot l'habitatge, i enregistrables en banys sempre que sigui necessari per a la instal·lació d'aire condicionat
Solats i enrajolats
Els sòls es realitzaran amb sòl laminat de primera qualitat acabat en roure blanquejat o similar,col·locat en posició flotant, possibilitat de personalitzar.Els rodapiés seran lacats en blanc.Els sòls de banys i cuines s'executaran amb gres porcelánico de de 1a qualitat, possibilitat de personalitzar.Aïllament acústic anti impacte, en la totalitat del sòl de cada habitatge.Els solats de les terrasses s'executaran amb gres porcelánico imitació fusta per a exteriors.
Climatització i aigua calenta
Producció de calefacció i climatització mitjançant instal·lació aerotérmica. Sistema de calefacció invisible realitzat mitjançant sòl radiant per canonada d'aigua i termòstat programable digital amb control independent de temperatura en diverses estades, proporcionant un confort total a causa de l'absència de focus massa calents. Instal·lació d'aire condicionat en distribució interior de tots els habitatges a base de col·locació de conductes p llaura aire de secció rectangular, amb reixetes d'impulsió i retorn en alumini extruit o similar, línia d'alimentació,unitats climatitzadores i condensadores exteriors i interiors, totalment acabat.
Aparells sanitaris i aixeteria
Aparells sanitaris de porcellana vitrificada de la marca Roca de color blanc.En el bany principal plat de dutxa de resines antilliscant de gran format i aixeteria termostàtica. Lavabo doble amb moble suspès. En el bany secundari banyera d'acer de la marca Roca o similar i aixeteria monomando.la instal·lació interior d'habitatge de lampisteria es realitzarà en conductes de PEX.
Electricitat i telecomunicacions
Vídeo-porter electrònic tipus mans lliures.Preinstal·lació de domòtica.Mecanismes elèctrics de 1a qualitat de la marca Schneider o similar en color blanc.antena de televisió col·lectiva amb sistema de teledistribució, instal·lació centralitzada predissenyada per a introducció de diferents canals via satèl·lit.preses de tv i telèfon en tots els dormitoris, cuina i saló.tota aquesta instal·lació es realitzarà en compliment del reglament de telecomunicacions en vigor.
Mobiliari i equipament de cuina
Cuina equipada amb mobles alts i baixos de gran capacitat acabats en estratificat blanca lluentor, placa de cocció de quars o granit de primera qualitat i totalment equipada amb electrodomèstics Bosch integrables, incloent forn, microones, placa d'inducció, frigorífic, campana extractora, rentadora i rentavaixella. Calaixos amb sistema de frenat.
Zones comunes, urbanització i varis
Portal de disseny avantguardista amb solat de granits o pedres naturals de 1a qualitat. Paraments verticals decorats amb revestiment vinílic, marmol o fusta mirall i pintura.il·luminació d'elements comuns amb detectors de presència i lluminàries Led, la qual cosa permet un gran estalvi en el consum d'energia elèctrica i escales amb connexió independent per plantes.ascensors elèctrics d'última tecnologia i molt reduïda sonoritat, amb accés des del garatge a totes les plantes d'habitatge, dimensions segons normes d'accessibilitat amb portes telescòpiques automàtiques d'acer inoxidable i dotat d'alarma i servei de telefonia.Piscina desbordant panoràmica de 32 m² de superfície aproximada situada en coberta. Sistema de depuració amb cloració salina que suposa reduir de despeses de manteniment de la piscina i al seu torn millora la qualitat de l'aigua evitant efectes nocius en la pell, cuir cabellut i ulls. Gimnàs equipat situat en planta baixa.Local destinat a lobby gastronòmic equipat amb electrodomèstics integrats i mobiliari.Claus mestres de zones comunes.Punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. Porta d'entrada a garatge, dotada de cèl·lula fotoelèctrica exterior i interior, amb obertura automàtica amb comandament a distància. garatge acabat en formigó polit.instal·lació de ventilació, extracció de co, detecció i protecció contra incendis de garatge.
Personalització d'habitatges
Es planteja un sistema de ventilació mecànica individual. cadascun dels equips estarà connectat a coberta mitjançant un conducte individual, garantint que no es produeixin molèsties o descompensacions de la instal·lació en cadascuna dels habitatges. L'entrada d'aire als habitatges es garantirà mitjançant la incorporació d'un sistema de microventilació, en les fusteries de salons i dormitoris. La cuina compta amb sortida de fums independent per a la campana extractora de fums.


 
Tipus Superficie CCC Preu des de Dorm. Garatge Traster Baños Módulos Terrazas Estat
Habitatge 158,27 m2 685.500 € 4 2 1 - - - Disponible
Habitatge 122,81 m2 548.400 € 2 1 1 - - - Disponible
Habitatge 132,09 m2 539.000 € 3 2 1 - - - Disponible


* Impostos no inclosos
Tipus
Habitatge
Superficie
158,27 m2
Precio
685.500 €
Dormitorios
4
Garaje
2
Trastero
1
Estado
Disponible
Tipus
Habitatge
Superficie
122,81 m2
Precio
548.400 €
Dormitorios
2
Garaje
1
Trastero
1
Estado
Disponible
Tipus
Habitatge
Superficie
132,09 m2
Precio
539.000 €
Dormitorios
3
Garaje
2
Trastero
1
Estado
Disponible
Coneix quines seran les teves despeses
Amb aquesta eina podràs conèixer quins seran els imports aproximats del préstec hipotecari i les despeses de la compravenda. D'aquesta manera, les sorpreses d'última hora es poden evitar.
Import
500.000
500.000
euros
Termini
20
20
AÑOS
Interès
2,5%
2,5%
Anual
* Aquesta eina de càlcul de quotes mensuals d'hipoteca té caràcter exclusivament informatiu. Les quotes resultants han estat calculades utilitzant capitals i tipus d'interès orientatius.
Quota mensual
00,00 €
Preu total
00,00 €
Preu habitatge:
00,00 €
Despeses compravenda:
00,00 €
Interessos hipoteca:
00,00 €
Despeses compravenda
00,00 €
Imposats IVA (10%):
00,00 €
Imposats AJDXCCA:
00,00 €
Notaria:
00,00 €
Registre:
00,00 €
Gestoria:
00,00 €
Disponible
Vivienda
158,27 m2
685.500€
Proyectos Residencial Glòries plano 1
Disponible
Vivienda
122,81 m2
548.400€
Proyectos Residencial Glòries plano 2
Disponible
Vivienda
132,09 m2
539.000€
Proyectos Residencial Glòries plano 3

 

prev
prox
Habitatge
Tipo
158.27
Construidos M2
2
2 Plazas de Garaje
685.500 € +iva
Precio desde
4
Habitaciones
Disponible
Estado


 

prev
prox
Habitatge
Tipo
122.81
Construidos M2
1
Plaza de Garaje
548.400 € +iva
Precio desde
2
Habitaciones
Disponible
Estado


 

prev
prox
Habitatge
Tipo
132.09
Construidos M2
2
2 Plazas de Garaje
539.000 € +iva
Precio desde
3
Habitaciones
Disponible
Estado


Visita la nostra oficina a Barcelona

Oficina AELCA en Barcelona,

AELCA Barcelona

08018
CARRER D'AVILA ESQUINA CON CARRER DE TàNGER
Más info
Llámanos
Vull més info
Truca'ns