Amak Calafell cat
Amak Calafell cat
 • Logo Facebook Facebook
 • Logo Linkedin LinkedIn
 • Logo Whatsapp Whatsapp

pisos d'obra nova Amak Calafell

Amak Calafell

Calle Molí del Blanquet con calle Pedagoga Marta Mata, 43820, Segur de Calafell, Tarragona
Amak Calafell cat

 • Logo Facebook
  Facebook
 • Logo Linkedin
  LinkedIn
 • Logo Whatsapp
  Whatsapp
MÉS INFO
Llámanos

Fonamentació i Estructura
Estructura de pilars, jàsseres i forjats de formigó armat, segons normativa.
Façanes
Tancament de façana a base de fàbrica de maó amb esquerdejat i pintura a l'exterior combinat amb altres materials segons disseny de projecte, amb aïllament tèrmic i trasdosado amb tabiquería de guix laminat.
Coberta i Impermeabilitzacions
Coberta plana invertida a base de morter de regularització de pendents, làmina d'impermeabilització, aïllament tèrmic i acabat amb grava. Coberta transitable acabada amb paviment de gres antilliscant per a exteriors
Divisions Interiors
Divisions interiors d'habitatge formades per panells prefabricats de placa de guix laminat amb aïllament tèrmic-acústic interior. Separació entre habitatges i entre habitatge amb zones comunes formada per fàbrica de maó ceràmic, trasdosado amb panell prefabricat de placa guix laminat amb aïllament tèrmic-acústic interior, pintat o enrajolat segons zones.
Carpintería Interior
Porta blindada en accés a habitatge, acabada en fusta lacada de color blanc, ferratges de seguretat cromats, tirador exterior i espiell òptic. Portes de pas lacades en color blanc, ferratges cromats. Batents o corredisses segons projecte. Vidrieres a les portes de saló (segons projecte). Armaris modulars (en estades indicades) de fulles lacades en color blanc, amb balda maleter i barra de penjar.
Pintures
Paraments verticals en interior d'habitatges en pintura plàstica llisa color blanc. Paraments horitzontals en interior d'habitatges en pintura plàstica llisa blanca.
Paviments i Revestiment
Paviment laminat flotant a l'interior d'habitatges (saló, dormitoris, vestíbul i passadís), col·locat sobre làmina anti-impacte amb rodapié a joc amb la fusteria de fusta. Paviment ceràmic en cuines i banys. Paviment ceràmic de gres antilliscant per a exteriors en terrasses. Enrajolat ceràmic en banys.
Climatització i Aigua Calenta
Climatització individual va fregir/calor mitjançant bomba de calor. Unitats exteriors en coberta, unitat interior en fals sostre de bany, segons tipologia. Distribució d'aire per conductes en fals sostre. Producció d'aigua calenta sanitària mitjançant un sistema centralitzat ecoeficient de plaques solars, situades en coberta i acumulador elèctric en safareig. Radiador tovalloler en bany principal.
Aparatos Sanitarios y Grifería
Aparells Sanitaris: lavabo i vàter de porcellana vitrificada en color blanc. Dutxa extraplana de resina en bany de dormitori principal, segons tipologia. Banyera de xapa esmaltada color blanc en bany secundari, segons tipologia. Aixeteria monocomandament en banyera i lavabo. Columna termostàtica en dutxa de bany principal. Moble de bany color blanc baix lavabo (en bany principal).
Electricitat i Telecomunicacions
Instal·lació elèctrica d'acord amb Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió. Mecanismes elèctrics de primera qualitat. Instal·lació comunitària de Televisió i Ràdio terrestre (TDT i Ràdio FM), amb preses d'usuari en saló i dormitori principal.. Preinstal·lació comunitària de Televisió per satèl·lit. Instal·lació de xarxa de banda ampla amb distribució interior en l'habitatge amb preses de veu o dades en saló, cuina i dormitoris. Aplicació de superfície en totes les terrasses. Aplicació de superfície, presa elèctrica i presa d'aigua en terrasses planta baixa i àtics, segons tipologia. Videoporter.
Mobiliari i Equipament de Cuina
Cuina moblada, amb mobles alts i baixos amb acabat blanc, tot això segons tipologia i distribució de l'habitatge.. Placa de cocció de material compacte inclòs frontal entre mobles alts i baixos. Equipada amb placa vitroceràmica, campana extractora telescòpica, microones i forn elèctric. Aigüera d'acer inoxidable sota placa de cocció d'un si amb aixeteria monocomandament
Zones Comunes, Urbanització i Varis
Piscina comunitària exterior, en planta baixa, i àrea de solàrium. Ampli espai enjardinat amb zona de jocs infantils. Sala gastroteca. Portals solats amb pedra natural o gres porcelánico, amb pelut encastat. Vestíbuls d'ascensors, distribuïdors d'accés a habitatges i escales sobrerrasante solats amb pedra natural o gres porcelánico. En garatge, ventilació forçada, detecció i control de monòxid de carboni, protecció contra incendis i il·luminació d'emergència, segons normativa. Previsió de potència en soterrani per a càrrega de vehicles elèctrics segons normativa. Paviment de formigó polit en garatges i trasters.
Personalització d'Habitatges
Possibilitat de triar entre diferents terminacions d'enrajolats i solats en banys, i color del paviment general de l'habitatge. Personalització també d'acabats de mobiliari i placa de cocció de cuina. * Amb data límit d'elecció segons calendari obra


Visita la nostra oficina a Segur de Calafell

AELCA Segur de Calafell

Aidan Consulting - Passeig Marítim de Sant Joan de Déu, S/N Port, 43882 Segur de Calafell

Horario de oficina:
Pots trucar-nos de dilluns a divendres de 9 a 21 hores.

Vull més info
Truca'ns