Residencial Eolo
Residencial Eolo
RESUM
Ubicació
QUALITATS
PREUS
PLANS
 • Logo Facebook Facebook
 • Logo Linkedin LinkedIn
 • Logo Whatsapp Whatsapp

pisos d'obra nova Residencial Eolo

Residencial Eolo

C/ Copenhaguen 143, 08206, Sabadell , Barcelona
Residencial Eolo
RESUM
Ubicació
QUALITATS
PREUS
PLANS
Residencial Eolo

 • Logo Facebook
  Facebook
 • Logo Linkedin
  LinkedIn
 • Logo Whatsapp
  Whatsapp
Resumen
Ubicacion
Calidades
Precios
Planos
Proyecto Residencial Eolo imagen 1
100% venut
85 habitatges de 3 i 4 dormitoris amb plaça de garatge i traster.

Residencial Èol és un projecte amb unes àmplies zones comunes: piscina, pista de pàdel i zona de jocs infantils.

85 habitatges de 3 i 4 dormitoris amb plaça de garatge i traster.

Residencial Èol és un projecte amb unes àmplies zones comunes: piscina, pista de pàdel i zona de jocs infantils.

Piscina
Pàdel
Parc infantil
Calefacció
Cuina equipada
Ascensor
Categoria
Pis
Disponibilitat
Superficie
128,32 m2
En coche
A pie
Tancar
Punts d'interès
Aelca icono localización hipermercado Supermercados
Aelca icono localización metro Metro
Aelca icono localización colegio Colegios
Aelca icono localización comisaria Policía
Aelca icono localización farmacia Farmacias
Aelca icono localización parque Parques
Aelca icono localización instalaciones deportivas Instalaciones deportivas
Aelca icono localización gasolinera Gasolineras
Aelca icono localización autobuses Parada autobuses
Aelca icono localización banco Bancos
Aelca icono localización correos Correos
Aelca icono localización centro de salud Centros de salud
Aelca icono localización veterinario Veterinarios
Residencial Eolo
Cambiar ruta
En coche
A pie
Residencial Èol està situada en la zona de Castellarnau, una zona molt ben comunicada amb el centre de la ciutat de Sabadell i Barcelona, així com amb les ciutats del Vallés, donada les seves bones comunicacions. La promoció compta amb un accés a la C-58 a pocs metres que comunica amb Barcelona en uns escassos 20 minutos. A més, disposa d'accés pròxim al transport públic per a un fàcil i còmode transport a la ciutat. Residencial Èol també compta amb bones comunicacions mitjançant carril bici que et permetran transportar-te sense necessitat de l'ús del cotxe. El projecte gaudeix dels serveis que necessites perquè el teu dia a dia sigui més fàcil, amb variats i pròxims serveis. Residencial Èol compta amb supermercats, restaurants i col·legis que et permetran gaudir del barri amb tot el que puguis necessitar en el teu temps d'oci.Fonamentació i estructura
Fonamentació a base de sabates, pilotis i/o murs de formigó armat. Estructura de pilars, jàsseres i forjats de formigó armat.
Façanes
Tancament de façana a base de fàbrica de maó vist, combinat amb altres materials segons disseny de projecte, amb aïllament tèrmic interior i trasdosado amb tabiquería de guix laminat. Protecció de terrasses amb petos de fàbrica i/o baranes amb perfilería metàl·lica i vidre de seguretat, segons disseny de façana. Cobertes no transitables, de tipus plana invertida, acabada amb capa de protecció de grava. Cobertes transitables i terrasses amb acabat en paviment de gres antilliscant per a exteriors.
Fusteria exterior
Fusteria d'alumini lacat, amb trencament de pont tèrmic i envidrament doble amb cambra d'aire, amb vidre de seguretat en buits que ho precisin i sistema d'obertura abatible o corredís segons estades. Mòdul compacte de persiana d'alumini lacat amb aïllament tèrmic injectat en saló i dormitoris. Motoritzades en buits de salons d'accés a terrasses.
Tabiquería interior
Tabiquería interior d'habitatge amb doble placa de guix laminat, amb estructura portant metàl·lica i aïllament tèrmic-acústic interior. Separació entre habitatges formada per maó trasdosado a totes dues cares amb plaques de guix laminat (doble placa) i aïllament tèrmic acústic interior. Separació entre habitatge i zones comunes formada per maó revestit de guix en l'exterior i amb trasdosado interior de plaques de guix laminat (doble placa) amb aïllament tèrmic-acústic. En paraments enrajolats, placa simple de guix laminat resistent a la humitat.
Pavimentos y revestimientos
Sòl flotant laminat AC-4 en salons, dormitoris, vestíbuls i passadissos amb rodapié a joc amb la fusteria de fusta. Paviment de gres ceràmic en banys. Paviment porcelánico en cuines. Enrajolat ceràmic de primera qualitat en banys. Paraments verticals de cuina acabats amb pintura llisa mat. Entre mobles alts i baixos acabat en el mateix material que la placa de cocció. Fals sostre de placa de guix laminat en interior de tot l'habitatge a excepció del bany on estigui instal·lada la unitat interior de climatització en el qual serà enregistrable. Pintura plàstica llisa color suau en paraments verticals. Pintura plàstica llisa color blanc en paraments horitzontals.
Fusteria interior i exterior
Porta blindada en accés a habitatge, amb acabat lacat en blanc, ferratges de seguretat, tirador exterior i espiell òptic. Portes de pas amb entrecalles horitzontals, acabat lacat en blanc, ferratges de penjar cromats. Portes de pas vidrieres en saló. Armaris modulars de fulla plana amb entrecalles horitzontals, acabat lacat en blanc. Revestiment interior acabat en melanina color blanc, amb balda maleter superior i barra de penjar.
Calefacció i climatització
Instal·lació completa de climatització (bomba fred/calor) mitjançant conductes en saló i dormitoris. Màquines tecnologia Inverter amb unitat exterior situada en cobertes d'edificis i interior en fals ensostro banys secundaris. Instal·lació de calefacció individual mitjançant caldera de gas natural d'alta eficiència energètica per a producció mixta de calefacció i suport a la instal·lació d'aigua calenta sanitària mitjançant panells solars en coberta. Radiadors d'alumini. Radiadors tovallolers en banys.
Climatización y agua caliente
Plat de dutxa acrílic amb columna termostàtica en bany principal. Banyera acrílica en bany secundari. Aparells sanitaris (lavabo, bidet i vàter) de porcellana vitrificada en color blanc. Lavabo sobre moble en bany principal. Lavabo volat en banys secundaris. Aixeteria monocomandament en lavabos, bidets i en banyeres. Presa addicional d'aigua freda en terrasses d'habitatges en planta baixa i àtic.
Aparatos sanitarios y grifería
Instal·lació elèctrica d'acord amb Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió. Instal·lació de Telecomunicacions en habitatge amb presa per a veu o dades, presa de TV en saló-menjador, dormitoris i cuina, i presa per a banda ampla en sala d'estar i dormitori principal. Videoporter. Presa addicional elèctrica i TV en terrasses d'habitatges de planta baixa i àtic.
Equipament de cuina i electrodomèstics
Cuina moblada amb mobles alts i baixos. Placa de cocció de quars compacte. Aigüera d'acer inoxidable encastat amb aixeteria monocomandament. Electrodomèstics: forn elèctric, placa d'inducció, campana extractora decorativa, rentavaixella i microones encastat en moble alt.
Instal·lacions especials
Ascensors amb cabina segons normativa d'accessibilitat. Il·luminació de cabina mitjançant leds amb apagat automàtic programable quan la cabina es troba en repòs.
Urbanització
Conjunt residencial totalment tancat i clos. Il·luminació de baix consum en accessos, vials interiors i jardins. Zones comunes enjardinades amb sistema de reg automàtic (combinant degoto/aspersors). Portals. Solats en pedra natural i decorats amb materials nobles, mirall i pintura. Il·luminació mitjançant detectors de moviment. Escales, vestíbuls i distribuïdors d'accés a habitatges solats en pedra natural o gres porcelánico. Il·luminació mitjançant detectors de moviment. Paviments de zones comunes de planta baixa en gres/pedra artificial. Paviment de formigó polit en garatges. Zona de jocs infantils equipada i amb sòl de goma anti-impactes. Piscina comunitària exterior amb sistema d'il·luminació nocturna. Lavabos comunitaris en planta baixa. Pista de pàdel envidrada. Bicicletero.


 
Tipus Superficie CCC Preu des de Dorm. Garatge Traster Baños Módulos Terrazas Estat
Habitatge 128,32 m2 276.000 € 4 1 1 - - - Disponible


* Impostos no inclosos
Tipus
Habitatge
Superficie
128,32 m2
Precio
276.000 €
Dormitorios
4
Garaje
1
Trastero
1
Estado
Disponible
Coneix quines seran les teves despeses
Amb aquesta eina podràs conèixer quins seran els imports aproximats del préstec hipotecari i les despeses de la compravenda. D'aquesta manera, les sorpreses d'última hora es poden evitar.
Import
500.000
500.000
euros
Termini
20
20
AÑOS
Interès
2,5%
2,5%
Anual
* Aquesta eina de càlcul de quotes mensuals d'hipoteca té caràcter exclusivament informatiu. Les quotes resultants han estat calculades utilitzant capitals i tipus d'interès orientatius.
Quota mensual
00,00 €
Preu total
00,00 €
Preu habitatge:
00,00 €
Despeses compravenda:
00,00 €
Interessos hipoteca:
00,00 €
Despeses compravenda
00,00 €
Imposats IVA (10%):
00,00 €
Imposats AJDXCCA:
00,00 €
Notaria:
00,00 €
Registre:
00,00 €
Gestoria:
00,00 €
Disponible
Vivienda
128,32 m2
276.000€
Proyectos Residencial Eolo plano 1

 

Habitatge
Tipo
128.32
Construidos M2
1
Plaza de Garaje
276.000 € +iva
Precio desde
4
Habitaciones
Disponible
Estado


Visita la nostra oficina a Sabadell

Oficina AELCA en Sabadell,

AELCA Sabadell

08206
CARRER COPENHAGUEN, 137-153, ESC 4, 1 –A
Más info
Llámanos
Vull més info
Truca'ns